Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Putten – Man steelt Makita-gereedschap uit bus

Op de parkeerplaats van zwembad Bosbad Putten, aan de Zuiderveldweg, stal een man een behoorlijk aantal gereedschappen uit een werkbus.

De eigenaar van de gereedschappen had die dag een klus bij het zwembad. Rond 10 uur liep hij een paar keer heen en weer naar zijn bus. Omdat hij steeds maar heel even weg was, sloot hij de bus in de tussentijd niet af. Toch zag iemand kans om in zo’n onbewaakt ogenblik een aantal gereedschappen uit de auto te halen. Een getuige heeft dit zien gebeuren. De dief reed weg in een donkere stationwagen. De eigenaar heeft door de diefstal enkele dagen zijn beroep niet kunnen uitoefenen.

De gereedschappen zijn van het merk Makita. De eigenaar had op alle gereedschappen met een grijze spuitbus de letters GT geschreven. Het gaat om een multitool, een slijper, een combi hamer met stofzuiger, een gipsschroefmachine, twee zaagmachines (een decoupeerzaag en een resiprozaag), een invalzaag, twee freesmachines (een bovenfrees en een kantenfrees), een acculader, een schuurmachine en vier accu’s.


Herken jij de man op de foto?
Beschikte iemand uit jouw omgeving na 27 september opeens over veel gereedschappen met de letters GT erop?
Heb je de gereedschappen gezien of te koop aangeboden zien worden?

barbecuebarrel cool