Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Dordrecht – Duo mishandelt vrouw tijdens Koningsdag

Een gezellige Koningsdag mondt in het centrum van Dordrecht uit in een massale vechtpartij tussen twee groepen. Drie leden van een groep raakt slaags met een groep van vier personen. De laatstgenoemde groep mishandelt het trio dat daarbij gewond raakt. Eén van de vier verdachten wordt direct door de politie aangehouden. Een andere verdachte korte tijd later. De ontbrekende twee worden nog gezocht. Er zijn afbeeldingen van het duo.


Het Scheffersplein op donderdagavond 27 april om ongeveer 19.28 uur. Plotseling schiet rond dat tijdstip de vlam in de pan. Er wordt over en weer getrapt en geslagen, maar uiteindelijk moeten de drie slachtoffers het stevig ontgelden. Eén van hen is een vrouw. Zij krijgt een harde trap waarna ze bijna bewusteloos op de grond valt.

De beide nog gezochte verdachten hebben een lichte huidskleur. De ene man heeft kort opgeschoren blond haar. Hij draagt een groene jas met daaronder een oranje shirt. De andere man heeft middellang blond haar. Deze vechtersbaas heeft een lichte jas met capuchon aan en een lichtblauwe spijkerbroek, met daaronder wit/grijze sneakers. Herkent u ze?

pet flessen

barbecuebarrel cool