Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Capelle – Man beroofd van sieraden

De situatie is als volgt: Een man rijdt mee met een kennis. Als de auto op het Ringvaartpark in Capelle aan den IJssel stopt, komt er direct een zwarte scooter met twee mannen aanrijden. De bijrijder in de auto wordt bedreigd met een vuurwapen en beroofd van van zijn sieraden.


De beroving is op zondagavond 8 januari om ongeveer 23.45 uur. Tijdens de korte ontmoeting eist de gewapende overvaller niet alleen dat het slachtoffer zijn sieraden afgeeft, hij bedreigt hem ook met de dood. Na de overval rijden de daders op de scooter weg richting de Burgemeester Van Beresteijnlaan.
Moedervlek onder linkeroog
Het onderzoek naar het misdrijf levert een belangrijk aanknopingspunt op, namelijk een foto van één van de vermoedelijke berovers. Daarop is een deel van zijn gezicht te zien. Het lijkt alsof hij een moedervlek onder zijn linkeroog heeft.

Bovendien is er dankzij getuigen een signalement van het duo. Beide straatrovers hebben een slank postuur en ze zijn ongeveer 1 meter 80 lang. De één draagt een zwarte trainingsbroek, een lichtgrijs trainingsvest met een donkergrijs vlak op de borst en een zwarte helm. De andere is circa 20 jaar oud of mogelijk jonger. Hij heeft een lichte huidskleur en hij heeft een zwarte trainingsbroek en een zwarte pufferjas met capuchon aan. Weet u wie ze zijn?

barbecuebarrel cool