Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Zundert – Man met mes overvalt HEMA

Een gewapende man loopt woensdag 14 april 2021 de Hema aan de Molenstraat in Zundert(Brabant) binnen. Hij bedreigt de kassière, neemt een greep uit de kassa en gaat er via de uitgang aan de Beukenlaan weer vandoor.


Binnen loopt de overvaller recht op z’n doel af. Hij staat eerst wat te dralen en de medewerkster vraagt zelfs nog even of ze hem kan helpen. Maar dat hoeft niet. Hij ritst z’n jas open, kijkt even om zich heen en haalt een enorm mes tevoorschijn. Ineens staat de man voor haar met het mes te zwaaien. Geld wil hij. Maar ze is zo nerveus dat ze de kassa niet meteen open krijgt. Als ze dan toch de kassa openkrijgt, grijpt hij direct het briefgeld en gaat er dan vandoor. Alsof er niks aan de hand is loopt hij met z’n handen in z’n zakken weer het winkelcentrum uit.

Het gaat om een blanke man van 35 jaar of ouder. Hij is zo’n 1.70m tot 1.75m lang en het leek alsof hij wat gebogen stond, wat in elkaar gezakt. Verder droeg hij die dag een donkere jas, een spijkerbroek en hij sprak accentloos Nederlands.

BarrelKing reclame