Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Zoetermeer-Trio met taser overvalt Domino’s

Gewapend met een mes en een taser hebben drie mannen het personeel van Domino’s Pizza in Zoetermeer de schrik van hun leven bezorgd.

Het filiaal van Domino’s ligt aan de Westerschelde in de wijk Oosterheem. Op donderdag 5 september even voor 23.00 uur is het personeel bezig met de laatste werkzaamheden, voordat de zaak sluit. De deur is nog open, omdat de laatste bezorger nog niet binnen is. Op dat moment komen er drie mannen het restaurant in rennen.

Het personeel wordt bedreigd met een mes en een stroomstootwapen. Eén van de medewerksters schrikt zo, dat ze zich probeert te beschermen achter een stapel kratten. Een collega is op dat moment in een andere ruimte om het geld uit de kassa te tellen. Zij wordt verrast door de overvallers die ineens bij haar staan. Eén van hen stopt het geld uit de kassalade in een plastic tas van Albert Heijn.

Ook bezorger bedreigd
Vlak voor de daders vertrekken, gebeurt er iets opvallends. Eén van de medewerksters heeft in de paniek haar telefoon laten vallen. Een overvaller pakt die op, geeft hem terug en geeft het meisje nog een schouderklopje. Daarna rennen de drie het restaurant uit.

Buiten komt net de laatste bezorger aan met zijn bezorgscooter. Als de overvallers hem zien, wordt ook hij bedreigd. Ze eisen de sleutel van zijn scooter, maar die geeft hij niet af en hij loopt naar binnen. De drie rennen vervolgens weg in de richting van het Zanzibarplein.