Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Zoetermeer – Mannen stelen dure damestassen

Bij schoenen- en tassenwinkel Nolten in het centrum van Zoetermeer zijn op twee verschillende dagen in totaal vier tassen van het merk Michael Kors gestolen. Er zijn drie verdachten in beeld, één man is bij beide diefstallen te zien.


De eerste diefstal is op woensdag 7 juli. Die middag komen twee mannen samen de winkel aan de Burgemeester van Leeuwenpassage binnen. Eén van hen gaat schoenen passen. Maar al snel wordt duidelijk waar ze echt voor komen: in een onbewaakt moment pakt hij twee tassen van Michael Kors en stopt die in zijn eigen tas. De andere man staat op dat moment op de uitkijk.
De tassen zijn voorzien van alarmlabels, maar het alarm gaat niet af als de twee naar buiten gaan. De tas van de dieven moet dus zijn geprepareerd om het alarm te omzeilen.

Nog twee tassen weg
Vier dagen later, zondag 11 juli, is één van de mannen terug bij dezelfde winkel. Deze keer is hij samen met een andere handlanger, maar het doel is hetzelfde: tassen van Michael Kors stelen. Eén van de mannen pakt de tassen en geeft die aan de ander, die ze in zijn geprepareerde tas laat verdwijnen.

Boevenvangen_shop
binbin small