Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Zoetermeer – Jonge vrouw aangerand door man die haar volgt vanuit de tram


Een 22-jarige vrouw kreeg al een raar gevoel toen ze merkte dat een man precies dezelfde reis met de tram maakte als zij. Dat gevoel bleek te kloppen: eenmaal op straat bleef hij achter haar aan lopen en greep haar bij haar billen. De verdachte van de aanranding is gefilmd.Op maandagavond 22 mei rond 22.10 uur stapt de vrouw bij halte Oosterheem in Zoetermeer in tram 4. Ze ziet dat er ook een man instapt, maar die valt haar verder niet op. Bij halte Seghwaert verlaat de vrouw de tram om over te stappen. Op camerabeelden is te zien dat de man ook uitstapt en achter de vrouw aan loopt.
Zowel de vrouw als de man stappen vervolgens in tram 3. De Leyens is de halte waar de vrouw moet zijn. Ze gaat vanaf daar lopend verder naar bestemming en merkt dan dat de man nog steeds achter haar loopt. Als zij oversteekt, doet hij dat ook. Ze wordt er bang van, gaat sneller lopen en appt intussen met vriendinnen.

De twee lopen verder naar de Kadelaan en daar wil de vrouw haar vriend bellen. Maar dat lukt niet meer: plotseling pakt de man haar bij haar billen en daarna bij haar heupen, om haar naar zich toe te trekken. De vrouw begint hard te gillen en dat zorgt ervoor dat de man er snel vandoor gaat.
Verschillende bewoners van een flat in de buurt komen op het gegil af en zien de man via de parkeerplaats wegrennen. De 22-jarige vrouw is erg geschrokken van de aanranding en voelt zich tot op de dag van vandaag onveilig.
De verdachte

De verdachte is gefilmd op een van de tramhaltes, waar hij achter het slachtoffer loopt. Hij heeft een donkere huidskleur en zwart haar, is18 à 19 jaar oud, zo’n 1,80 meter lang en draagt een grijs trainingspak. Wie is hij?

pet flessen

kado barrelkings