Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Wormerveer – Man steelt uit bedrijfswagen

In de nacht van dinsdag op woensdag 14 juli 2021 steelt een man goederen uit een bedrijfsbus die aan de Zaanweg in Wormerveer geparkeerd staat.

In de vroege ochtend van woensdag 14 juli stapt de eigenaar in zijn bedrijfsbus om naar het werk te gaan. Als hij wegrijdt hoort hij een piepend geluid en ziet dat de achterdeur open staat. De man zet de bus aan de kant, duwt de achterdeur dicht en rijdt weer door. Omdat hij die dag zijn gereedschap uit de bedrijfsbus niet nodig heeft, valt het hem niet op dat er goederen zijn weggenomen.

De volgende ochtend, woensdag 15 juli, loopt de man wederom naar zijn bus en opent het achterportier. Hij ontdekt dat er diverse goederen waaronder gereedschap zijn gestolen.

Uit de camerabeelden blijkt dat de dader op 14 juli rond 01.30 uur ongeveer 20 minuten bij de bedrijfsbus bezig is en daarna met lege handen weer vertrekt. Een paar uur later, rond 05.00 uur, komt diezelfde man terug. Op zijn gemak haalt hij diverse goederen uit de bus die hij vervolgens meeneemt. Er is in totaal voor ruim 1000 euro aan goederen weggenomen.

Zaaknummer:
2021160374

Boevenvangen_shop
binbin small