Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Woerden – Dieven stelen voor 40 duizend euro aan jacuzzi’s


Een transportbedrijf in Woerden was in oktober twee keer doelwit van dieven die ladingen uit vrachtwagens stalen. Tijdens één van de inbraken wisten de daders voor 40.000 euro aan buit mee te nemen.
De eerste inbraak vindt plaats in de nacht van 9 op 10 oktober. Op bewakingsbeelden is te zien hoe twee mannen bij de toegangspoort staan en één van hen de elektrische poort opent.

Jacuzzi’s
Vervolgens rijdt een bestelbus het terrein op. Buiten beeld halen de dieven 95 opblaasbare jacuzzi’s uit één van de vrachtwagens. Ze laden de pakketten in hun bus en rijden daarmee het terrein weer af.

Twee dieven stelen lading uit vrachtwagens in Woerden
In de nacht van 16 op 17 oktober is het weer raak. Twee mannen kruipen naast de toegangspoort onder het hek door. Het lukt deze keer niet om de elektrische poort te openen. Dat houdt ze niet tegen om verder het terrein op te lopen. Op bewakingsbeeld zien we ze tussen de geparkeerde vrachtwagens lopen, vergezeld door een derde man. Ze breken 20 trailers open en stelen gereedschap van het merk Stanley en De Walt én een barbecue.

Verdachten
Het is niet met zekerheid te zeggen of beide diefstallen zijn gepleegd door dezelfde daders.

Zaaknummer:
2021324382

barrelq big britisch racing green