Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Westland-Mannen op rooftocht gefilmd

Twee mannen hebben eind november midden in de nacht meerdere diefstallen gepleegd in Wateringen en Kwintsheul. Er zijn onder andere fietsen gestolen, maar ook kleingeld en zonnebrillen uit auto’s. In totaal heeft de politie tien aangiftes gekregen. De mannen zijn op meerdere camera’s van gedupeerden vastgelegd.


De diefstallen vinden plaats in de nacht van dinsdag 24 op woensdag 25 november. Op de Oude Tolweg in Wateringen is te zien hoe één van de mannen in een auto gaat zitten en die doorzoekt, terwijl de ander voorbij fietst. In de Harry Hoekstraat voelen ze aan schuttingdeuren en gaan een tuin in. Aan de Laan van Westlands Roem voelt één van de twee aan een autoportier en zijn ze gefilmd als ze een schuur in gaan om die te doorzoeken.Ook aan de Grutto in Kwintsheul zijn beelden gemaakt. Daar komen beide mannen aan op fietsen, die kort daarvoor zijn gestolen aan de Pastoor Vinkesteynstraat. Aan de Grutto stelen ze een nieuw exemplaar en laten één van de andere fietsen staan. Die is later door de politie teruggegeven aan de eigenaar.

De mannen zijn nog spoorloos en daarom hoopt de recherche op tips over de twee. Eén van hen, de man die het best in zijn gezicht is te zien, draagt een herkenbare rode jas. De andere man is in het donker gekleed en heeft witte schoenen aan.