Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Wassenaar-Man mishandeld bij cafe Rooie Cor

Een 58-jarige man is mishandeld door een man die hij kort daarvoor in een café in Wassenaar had gezien. In het café Rooie Cor maakte de man al een vuistbeweging naar hem. Als het slachtoffer naar zijn auto loopt, loopt de man achter hem aan en geeft hem een vuistslag in zijn gezicht.

Het slachtoffer gaat op dinsdagavond 29 oktober iets drinken bij het café aan de Oostdorperweg. Hij gaat aan de bar zitten. Aan een tafeltje zitten twee andere mannen, waar hij verder geen contact mee heeft. Plotseling maakt één van de mannen een vuistbeweging naar hem, kennelijk als bedreiging.

De 58-jarige man reageert daar niet op en besluit na een half uurtje naar huis te gaan. Als hij naar zijn auto loopt, is op bewakingsbeeld te zien dat de man die ook in het café was, achter hem aan loopt. In de verte staan ze even stil en dan geeft de man het slachtoffer een vuistslag in zijn gezicht.

Mogelijk ook geschopt
Op de beelden is niet te zien wat er verder gebeurd. Het slachtoffer raakt in ieder geval even buiten bewustzijn en komt bij met verwondingen aan zijn gezicht en lichaam. Hij denkt zelf dat hij ook geschopt is, maar dat staat niet vast.

De verdachte is voor de mishandeling gefilmd op het terras van café Rooie Cor. Wie is het?