Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Waalwijk – Verdachten voortvluchtig na poging woningoverval

Door de meldkamer zijn direct meerdere politie-eenheden naar de plaats van het delict gestuurd om de verdachten te zoeken en een onderzoek te starten. De melder gaf een signalement door wat door de politie is verspreid via Twitter. Het zou gaan om twee lichtgetinte jonge jongens. Ze zouden gekleed gaan in donkergekleurde jacks, mogelijk zwart-bruin van kleur en beide zouden een Gucci-petje op hun hoofd hebben gehad.

De twee waren de woning van de melder binnengedrongen, maar door de melder waren ze er ook direct weer uitgejaagd. Hij is de twee nog achterna gerend in de richting van de Bevernelstraat. Daar is hij ze kwijtgeraakt.

Geen buit, verdachten nog niet aangetroffen

Bij de poging overval is niets buitgemaakt. Ook is niemand gewond geraakt. De melder gaf wel aan dat de twee jongens mogelijk een wapen bij zich hadden.

De buurt is uitgekamd door verschillende politieagenten, ook een hondengeleider is komen zoeken naar de twee overvallers. Helaas zijn ze tot nu toe nog niet aangetroffen. De recherche is ter plaatse om onderzoek te doen. Door agenten zijn camerabeelden bekeken. Hun bevindingen worden meegenomen in het onderzoek.

Getuigen gezocht

Mocht u in het bezit zijn van een camera waarop mogelijk beelden van de twee overvallers te zien zijn, dan wordt u verzocht om zich bij de politie te melden. Mogelijk kunt u ons aan waardevolle informatie helpen. Door de agenten zal nog een buurtonderzoek gedaan worden.

Hebt u in de buurt van de Zonnedauwstraat in Waalwijk iets verdachts gezien rond het tijdstip van de overval, dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie en uw informatie te delen. Dat kan via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844) of via What’s App (06-1220 7006). Als u liever anoniem uw informatie doorgeeft, zonder daadwerkelijk contact te hebben met de politie dan kan dat ook. Ga dan naar de website www.meldmisdaadanoniem.nl of bel M. op 0800-7000.