Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Waalre-Bewoner betrapt inbreker

De man op de foto wordt verdacht wordt van een poging woninginbraak, gepleegd op op zondag 29 maart 2020 tussen 15:30 uur en 15:50 uur. Dit is gebeurt bij een woning van een seniorencomplex, gelegen aan de Irenelaan te Waalre. De bewoner was op het moment van de inbraak in het complex Eckenrode en heeft de man betrapt.

Op zondag 29 maart 2020, omstreeks 15.30 uur bevond een bewoner zich in de algemene ruimte van het seniorencomplex. Ineens zag de bewoner een voor hem onbekende man in de ruimte lopen. De bewoner had aan de man gevraagd wat hij hier deed en vervolgens is de man zonder iets te zeggen weer vertrokken. Op de camerabeelden van het gebouw is te zien dat er een onbekende man rond het gebouw liep, aan de ramen voelde en dan uiteindelijk met zijn achterwerk een raam induwde en door dat raam naar binnen stapte. De man heeft geen buit gemaakt doordat hij betrapt was door een bewoner.

Signalement
Man, slank postuur, leeftijd ongeveer 40 jaar oud, smal langwerpig hoofd, donker kalend haar met brede inhammen, blauw dun bomberjack.