Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Vrouwen gewond door uit gondel gegooid glas in Zandvoort

13 augustus 2022 – Door redactie Boevenvangen.nl

Op vrijdagavond zijn twee 33-jarige vrouwen uit Amsterdam en Haarlem gewond geraakt door glas, afkomstig van inzittenden uit één van de gondels van het reuzenrad ter hoogte van het Badhuisplein. Beide liepen hierbij letsel op aan het arm. Later die avond werden vier jongemannen aangehouden. De politie is op zoek naar getuigen. In het bijzonder de getuige die het incident heeft zien gebeuren.

Getuigen Gezocht
Rond 22.10 uur kreeg de politie de melding binnen. Toen agenten arriveerden troffen zij de slachtoffers aan. Zij zijn in het ziekenhuis behandeld aan hun verwondingen. Vlak na het glasincident probeerde een vriendin van de slachtoffers foto’s van de mannen te maken met haar telefoon. Hierbij is haar telefoon met geweld weggenomen door de verdachten. De telefoon is later die avond op straat teruggevonden.

Na een zoekslag in de omgeving konden de verdachten op basis van getuigenverklaringen worden aangehouden. Ze zijn overgebracht naar het politiebureau voor nader onderzoek. Het gaat om een 17-jarige jongen uit Amsterdam, Twee 19-jarige mannen uit Amsterdam en Hoofddorp en een 24-jarige man uit Amsterdam.

bejaarden scammers