Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Vrouw herkent haar man in Opsporing Verzocht en brengt hem naar politiebureau

Wat voor een stelletje begon als een gezellig avondje op de bank met lekkers, eindigde in een overnachting op het politiebureau. Het romantisch avondje televisiekijken kreeg bij het zappen naar Opsporing Verzocht een bizarre wending.
De man en vrouw uit Den Haag hadden alles gereed gemaakt voor een leuk onderonsje, schrijft Omroep West. Er stond al wat lekkers te eten en drinken op tafel, tot de man de afstandsbediening in het vizier kreeg.
Daarmee zapte hij naar opsporingsprogramma Opsporing Verzocht, en dat had hij beter niet kunnen doen. In de uitzending werden namelijk beelden getoond van een overal op een juwelier op 15 juli aan de Vlietlaan in Rotterdam-Kralingen.


Overvaller zit op de bank
Wat het stelletje niet zag aankomen, was dat de man des huizes zélf in beeld kwam terwijl hij de winkel aan het overvallen was. “De gezelligheid op de bank was natuurlijk ver te zoeken”, laat de politie van Scheveningen op sociale media weten.
De vrouw heeft haar man direct afgegeven op het politiebureau. Daar is hij ingesloten en zat donderdag nog steeds vast. “Van met je hoofd op de buis naar een plekje tussen het gespuis”, reageert de wijkagent van de Haagse Vogelwijk.

barbecuebarrel cool