Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Voortvluchtige Tattookiller gearresteerd in na poging om hem te liquideren


Vermeend ‘tattookiller’ Cor P. (38) is gearresteerd in de Dominicaanse Republiek. Dat gebeurde in een ziekenhuis, waar P. lag omdat een poging was gedaan om hem te liquideren. De Schiedammer was sinds januari 2020 op de vlucht, nadat levenslang tegen hem was geëist voor een onderwereldmoord.
Volgens Het Parool werd Cor P. dinsdag door twee mannen op een scooter beschoten in het centrum van het Dominicaanse toeristenoord Las Terrenas. P. probeerde in zijn terreinwagen te ontkomen, maar botste tijdens een achtervolging op een andere wagen. Zijn auto kwam op de kant te liggen.

P. rende een steegje in, waar de schutters hem zwaargewond achterlieten. Volgens de plaatselijke politie is hij door drie kogels geraakt. Agenten dachten eerst dat het slachtoffer uit Costa Rica kwam, zoals vermeld stond op een van zijn valse identiteitsbewijzen. Later bleek dat het om Cor P. ging, die internationaal werd gezocht. Twee dagen later werd P. in zijn ziekenhuisbed aangehouden.

Doorgeknipte enkelband
Begin 2020 stond de Schiedammer samen met andere vermeende ‘tattookillers’ terecht voor de liquidatie van Onno Kuut. Het lichaam van Kuut werd in 2009 gevonden in de duinen van Hoek van Holland. Toen P. dreigde levenslang te krijgen voor de moord knipte hij zijn enkelband door en verdween van hij van de radar. De andere ‘tattookillers’ die terechtstonden ontliepen een veroordeling. Justitie ging hiertegen in hoger beroep.

De foto hierboven trof de politie aan op een in beslag genomen camera.

pet flessen