Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Voorburg-Mannen in opvallende kleding overvallen Domino’s

De drie mannen die in november vorig jaar Domino’s Pizza in Voorburg overvielen, hebben alleen wat wisselgeld buitgemaakt. In de pizzeria is maar weinig geld aanwezig, omdat de meeste klanten vooraf via internet betalen of pinnen. Op de bewakingsbeelden is de opvallende kleding van één van de mannen duidelijk te zien.

verdachte 1

Op maandag 4 november om 22.30 uur zijn er nog drie personeelsleden aan het werk in de pizzeria aan de Koningin Julianalaan. Ze zijn aan het opruimen en schoonmaken, omdat de winkel gaat sluiten. Plotseling komen er drie mannen naar binnen rennen.

verdachte 2

Eén van de overvallers springt meteen over de toonbank, waardoor een kassa op de grond valt. Hij bedreigt een van de medewerkers met een mes. De andere twee mannen gaan door de deur naar binnen en bedreigen het tweede personeelslid. De overvallers willen geld.

Bezorgportemonnees
Eén van de slachtoffers geeft de bezorgportemonnees met wisselgeld af en die worden leeggehaald. De derde medewerker is op dat moment in een andere ruimte en krijgt ook te maken met een overvaller die geld eist. Ook hij kan alleen maar wat kleingeld afgeven en maakt duidelijk dat er echt niet meer is. Dan gaan de overvallers er vandoor.

verdachte 3

De mannen vluchten de Koningin Julianalaan op en gaan rechtsaf, richting de McDonalds. De politie is op zoek naar mensen die de drie hebben gezien op hun vlucht. Ook mensen die de aankomst van de overvallers hebben gezien, worden gevraagd zich te melden.

Opvallend vest
De overvallers hebben hun gezichten bedekt en daarom valt er weinig te zeggen over hun leeftijd. Mogelijk kunnen ze wel herkend worden aan hun kleding of in combinatie met elkaar. Eén van de drie draagt een heel opvallend vest.

Het vest is wit, met allerlei rood en groen gekleurde figuurtjes. In de capuchon zijn gaten voor de ogen geknipt. Verder draagt de man zwarte handschoenen en een zwarte broek, die flink afzakt. Daardoor is te zien dat hij een donkere huidskleur heeft.

Zwarte kleding
De twee anderen dragen donkere kleding. De man die over de toonbank springt heeft paarse handschoenen aan. Hij heeft een getinte huidskleur, draagt een petje en heeft iets voor zijn gezicht, dat achter zijn hoofd zit vastgebonden. Onder zijn jas komt iets blauws vandaan en er is een stuk van zijn gestreepte onderbroek te zien op het moment dat hij ergens overheen klimt.

De derde overvaller heeft geen handschoenen aan, en daardoor is te zien dat hij een wat lichtere huidskleur heeft. Hij heeft ook een soort doek over zijn hoofd gebonden. Op zijn broek staat een wit logo en hij draagt zwarte schoenen van Nike met een witte zool.