Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Vleuten – Minderjarige mishandelt twee volwassen mannen


We zijn op zoek naar een minderjarige jongen die twee volwassen mannen heeft mishandeld. De mishandeling vond plaats bij winkelcentrum Vleuterweide in Vleuten.
De verdachte hangt op een dinsdagmiddag met een groepje rond tegenover de snackbar in het winkelcentrum. De jongens roepen iets provocerends naar een jongen en meisje die voorbij lopen. Twee buurmannen die op weg zijn naar de Albert Heijn zien en horen het en kijken naar de jongens, maar zeggen er niets van.


Grove opmerking
Als deze mannen even later met hun boodschappen weer langs de groep jongens lopen, richten de jongens hun aandacht op de mannen en roepen iets van ‘wat keek je daar net’ en ze maken in het Arabisch een grove opmerking naar de mannen. Eén van hen roept dezelfde opmerking terug naar het groepje jongens en dat valt niet in goede aarde. De jongens lopen achter de mannen aan. Eén van de jongens valt hen aan. Eerst slaat hij de één keihard met een vuist in het gezicht en daarna de ander.


Gebroken neus
Het gaat er zo hard aan toe, dat één van de mannen er een gebroken neus aan overhoudt. De agressieve jongen en zijn vrienden gaan ervandoor als een vrouw haar auto stilzet en roept dat ze moeten stoppen.

De agressieve jongen staat op beeld. Wie is hij?

barbecuebarrel cool