Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Vleuten – Man grijpt vrouw naar de keel tijdens ruzie op straat


We zijn op zoek naar een man die tijdens een ruzie op straat een vrouw naar de keel is gevlogen. Het gebeurde op zondagavond 1 oktober rond 20:45 uur aan de Zuiderburcht in Vleuten.De vrouw rijdt die avond in haar auto – een Peugeot – naar het parkeerterrein bij winkelcentrum Vleuterweide. Ze steekt de busbaan bij de Zuiderburcht over en wil het parkeerterrein oprijden. Daar ziet ze op de rand van de stoep en de straat een man met een kinderwagen staan. Auto’s hebben hier voorrang dus de vrouw rijdt door.


Aanrijding
Als ze uit haar geparkeerde auto stapt, ziet ze dat de man naar haar zwaait. Ze krijgt de indruk dat hij hulp nodig heeft en ze loopt naar hem toe. Hij vraagt of zij de bestuurder van de Peugeot is. De vrouw bevestigt dat en dan zegt de man dat ze hem heeft aangereden.


Keel dichtgeknepen
De vrouw heeft niets gemerkt van een aanrijding of botsing. Ze krijgt geen kans om met hem in gesprek te gaan, want de man vliegt haar gelijk naar de keel en knijpt haar keel even dicht.
De vrouw weet ondanks de schrik de man te filmen met haar telefoon. De politie geeft deze video vrij in de hoop in contact te komen met deze man. In de eerste plaats omdat hij zich agressief heeft gedragen naar de vrouw toe, maar ook om te horen waarom hij denkt dat zij hem heeft aangereden.barbecuebarrel cool