Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Vinkeveen – Tesla filmt autokraker

De politie zoekt een man die op het parkeerterrein achter een partycentrum in Vinkeveen een auto heeft gekraakt. De kraak is vastgelegd door de camera van een Tesla die daar ook geparkeerd stond. Na de kraak is de dader gaan feesten in het partycentrum en ook daar zijn beelden van.


In de nacht van 28 op 29 mei parkeren bezoekers van het partycentrum aan de Herenweg hun auto op het parkeerterrein. Ze laten hun jassen en laptop achter in de auto, omdat ze op dat moment denken dat dat veiliger is dan hun spullen af te geven bij de garderobe.


Tesla met camera
Rond 01.30 uur verschijnen er drie personen bij hun auto. Toevallig staat pal tegenover die auto een Tesla met camera’s waardoor we kunnen zien wat er gebeurt. Op dit moment zoekt de politie één van de drie personen, omdat van hem duidelijk is dat hij de kraak pleegt.

Partycentrum
Als de klus geklaard is gaat de verdachte met zijn maatje naar het feest in het partycentrum. Daar is hij heel duidelijk te zien op de bewakingsbeelden.

Wie is deze feestvierende autokraker?
De verdachte was nogal aanwezig in dat partycentrum, dus wellicht dat andere feestgangers zich hem nog herinneren en misschien zelfs wel weten wie het is.