Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Veghel – Wie is man in Postnl-polo?

Deze man zoeken we voor betrokkenheid bij een gewapende woningoverval, gepleegd op vrijdagavond 13 oktober rond middernacht op de Van Limburg Stirumstraat in Veghel.

De ochtend voor de overval wordt er bij de bewoners aangebeld door een man in een PostNL polo, het betreft de man op de afbeelding. Hij heeft geen pakketje bij zich en de bewoners doen ook niet voor hem open, maar ‘s avonds staat hij dan ineens als één van drie overvallers in de woning.

Tijdens deze overval zijn de bewoners bedreigd met een vuurwapen. Er wordt een telefoon en een geldbedrag buit gemaakt en dan is het voorbij… De overvallers verlaten de woning weer via de achterzijde. De bewoners zijn uiteraard enorm geschrokken, maar raakten gelukkig niet gewond. Wel heeft de overval veel impact op ze gehad. Voor hen is slachtofferhulp ingeschakeld.

In de berm op de Rembrandtlaan hebben we later de gestolen telefoon terug gevonden. Als mensen in de omgeving Rembrandtlaan beelden hebben of iets gezien hebben rond middernacht van vrijdag 13 oktober op zaterdag 14 oktober, dan horen wij dat graag. De telefoon hebben we in beslag genomen voor verder (sporen)onderzoek. Maar het belangrijkste spoor dat nu naar de daders kan leiden, is de afbeelding van de man in het PostNL shirt. Help mee hem te vinden.

Vragen
Het is echt van belang dat de daders snel achterhaald worden. Met de manier waarop ze te werk zijn gegaan, bestaat de kans dat ze dit vaker (zullen) doen. Eén van hen staat duidelijk op beeld. Wie is hij?