Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Veghel-Medewerkster BP vastgebonden bij overval

Op zaterdagavond 5 oktober 2019 is een BP tankstation aan de Udenseweg in Veghel overvallen. Een medewerkster werd vastgebonden terwijl de dader zijn slag sloeg. De overvaller draagt een roze broek! Dat moet toch opvallen?

Een medewerkster van het tankstation was rond 20.45 uur buiten aan het werk. Ze is aan het opruimen. Plots wordt zij van achteren vast gegrepen door een persoon, die haar het magazijn in trok. Deze bind haar vervolgens vast en rooft enkele kasten leeg en pakt geld uit de kassalade. Vervolgens gaat de dader er rond 21.00 uur vandoor. Als de medewerkster zich wist te bevrijden belt ze de politie. Ze raakt niet gewond.
.

Vragen
De dader droeg een opvallende roze broek onder zijn donkere kleding. Mogelijk dat deze een getuige is opgevallen. Dat kan ook het geval zijn met de zeer grote zwarte tas die de dader bij zich had. Deze was na de overval goed gevuld en dat kan getuigen natuurlijk ook opgevallen zijn. Verder droeg de dader donkere schoenen, een zwarte jas met capuchon en zwarte handschoenen. Het is onbekend of het een man of vrouw betrof. De dader vluchtte te voet vanaf de benzinepomp in de richting van Uden. Op het moment van de overval was het behoorlijk druk met verkeer op de weg bij de benzinepomp. Mogelijk dat één van de automobilisten de dader voor of na de overval heeft gezien.

De politie zoekt getuigen van de overval of mensen die mogelijk iets weten dat hier mee te maken heeft.