Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Veghel-Man overvalt BP

Op zaterdag 7 september te 07:30 uur, vindt bij het BP tankstation aan de Udenseweg in Veghel een gewapende overval plaats.

De medewerkster ziet rond 07:30 uur een man binnenkomen lopen die opvalt omdat hij een grote tas bij zich draagt. Deze man raakt in gesprek met twee klanten en heeft zelfs koffie met hen gedronken. Nadat de man eerst de shop verlaat en de twee klanten kort daarna ook weggaan is de medewerkster verder gegaan met haar werk.

Ze is bezig achter in de shop en hoort het belletje van de deur gaan. Ze loopt maar voren en zag de man weer in de shop. Hij heeft een scherp voorwerp in zijn handen en sommeert de medewerkster om mee te lopen achter de toonbank waar zij onder dwang de kassa moet openen. De man pakt vervolgens zelf het geld uit kassalade.

Hierna moest de medewerkster ook nog een aantal sloffen sigaretten in plastic tassen van het tankstation stoppen. De medewerkster moest daarna in de koeling gaan staan waarna de dader via achterdeur het tankstation verliet. Nadat een klant begon te roepen durfde de medewerkster de koeling pas weer te verlaten.

De overvaller heeft een opvallend signalement:

Man
Licht getint uiterlijk
Spitse neus
Ingevallen/mager gezicht
Slank/mager postuur
1.75 tot 1.85 groot
Zwart lang rasta haar, mogelijk een pruik
Blauwe korte jas met donkerblauw/wit gestreepte boorden aan beide mouwen en aan onderzijde jas
Blauwe spijkerbroek
Witte sportschoenen met opvallende “golvende” zolen
Zwart hoedje met gekleurd patroon
Blauwe sjaal
Zwarte handschoenen

De man sprak gebrekkig Nederlands.