Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Utrecht – WK-medaille van hockeyster gestolen tijdens inbraak

In 2018 bereikt het Ierse dames hockeyteam de tweede plaats tijdens het WK in Londen. De doelvrouw van het Ierse team, Ayeisha McFerran, verhuisde daarna naar Utrecht om het doel van de Utrechtse club Kampong te verdedigen. Haar geliefde zilveren WK-medaille verhuisde mee. In juni werd de medaille gestolen tijdens een inbraak in het studentenhuis waar Ayeisha woont.

De inbraak vond plaats in de nacht van 21 op 22 juni. Uit het studentenhuis werden sieraden, apparatuur, een pinpas én de medaille gestolen.


Met de bankpas die is gestolen is vlak na de inbraak een aantal keer contactloos betaald door een man. Dat deed hij bij de tankshop van Esso aan de Einsteindreef in Utrecht en bij supermarkt Dirk van den Broek aan de Zambesidreef.

Op bewakingsbeelden is de man te zien die met de gestolen pas contactloos betaalt.

Signalement

  • lichtgetinte huid
  • zwart, kort haar
  • zwarte jas, schuine rits
  • blauwe trainingsbroek, rode verticale streep, rood logo
  • grijze sneakers
  • hij reed op een donkere damesfiets

Tips
Ayeisha McFerran heeft van de WK-organisatie een replica gekregen, maar wil uiteraard heel graag haar originele medaille terug. Help daarom mee om de inbreker te vinden! Want via hem is mogelijk de medaille te traceren. Herkent u hem of heeft u andere informatie die kan helpen hem te vinden; bel de tiplijn.

Bekijk hier een interview met Ayeisha na het winnen van de medaille:

Boevenvangen_shop
binbin small

binbin small