Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Utrecht-Stevige overvaller bedreigt caissière (16)

Op donderdag 31 mei iets na tweeen loopt een man, op het oog vrij ontspannen, het Wibra-filiaal binnen aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht. Wanneer de caissière hem wil helpen, ziet ze dat hij een vuurwapen vasthoudt.

De man eist de inhoud van de kassa, maar het lukt de jonge medewerkster aanvankelijk niet om die open te krijgen. Ze blijft, onder bedreiging, bewonderenswaardig kalm. Ook de overvaller lijkt nog heel rustig. Gelukkig wel.

Wanneer het de dappere medewerkster alsnog lukt de kassa te openen, grijpt de man al het papiergeld uit de la en rent hij naar buiten. Een collega van de caissière gaat achter de verdachte aan en ziet hem de Geraniumstraat in verdwijnen, in de richting van station Zuilen.

Signalement
De overvaller is een licht getinte man van circa 1.80 meter lang en naar schatting tussen 25 en 30 jaar oud. Hij lijkt vrij stevig gebouwd. Opvallend die donderdagmiddag was dat hij een donkerkleurige brace droeg om zijn rechterpols. Ook leek hij wat te trekken met zijn linkerbeen.


Tijdens de overval droeg hij een spijkerbroek tot de knie, een grijs shirt en donkere sneakers. Op de verder donkere pet die de man op had, stond in wit een tekst of logo.

Wie weet wie de stevige man is?