Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Utrecht – Jongens bespugen buschauffeur

Zaterdag 11 november stopt een buschauffeur bij een bushalte in Kanaleneiland-zuid. Jongens die instappen checken niet in en de man zegt er wat van. Dit moest hij bekopen met gespuug en vernieling aan zijn bus. Wie zijn de jongens?

UPDATE: De middelste verdachte op de foto heeft zich na het zien van de beelden gemeld bij de politie. Het is een jongen van 16 uit Utrecht. De andere twee worden nog gezocht. Tips over hen zijn dus zeker nog welkom.

Zaterdagavond 11 november stopt rond 22:25u de buschauffeur bij de halte Kanaleneiland zuid in Utrecht. Drie jongens stappen in en de buschauffeur ziet dat één jongen niet incheckt en doorloopt. De chauffeur spreekt de andere twee jongens erop aan dat de andere jongen terug moet komen om in te checken.

De jongen komt terug, maar besluit het gesprek erover aan te gaan. De chauffeur houdt voet bij stuk en vertelt hen dat ze toch echt in moeten checken. Dan steekt één jongen zijn hand in zijn zak en bedreigt de buschauffeur dat hij niet wil zien wat de jongen nu vast heeft. De buschauffeur kiest ervoor om de jongens uit de bus te zetten. Er ontstaat geduw en getrek en een omstander helpt de chauffeur om de jongens uit de bus te krijgen.

De jongens zijn uit de bus, maar weten toch nog de buschauffeur te bespugen. En daar blijft het niet bij. Op het moment dat de chauffeur eindelijk de deuren heeft dicht gekregen, sloopt een van de jongens nog de buitenspiegel van de bus, waarna ze vertrekken. Wij willen graag weten wat de identiteit is van deze groep jongens die de bedreiging dan wel vernieling hebben aangericht.

Vragen
Wie herkent de jongens?

barbecuebarrel cool