Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Utrecht – Jongen KO geslagen tijdens Koningsnacht

Op Koningsnacht 2022 wordt een jongen mishandeld door een groep jongeren. De jongen loopt met zijn fiets aan de hand, samen met een vriend, langs een groep jongeren wanneer hij opeens wordt geslagen door iemand uit de groep. Wanneer de jongen bewusteloos op de grond ligt rent de groep er snel vandoor.


In de nacht van dinsdag 26 op woensdag 27 april liepen twee jongens rond 04.15 uur ‘s nachts op de Bemuurdeweerd Oostzijde. Ze waren op weg naar hun fietsen toen ze werden aangesproken door een groep van minimaal vijf jongeren. De groep vraagt of ze sigaretten hebben. Nadat de jongens aangeven geen sigaretten te hebben lopen ze door richting hun fietsen.

Op straat lopen de jongens langs een biertap waar ze nog een biertje drinken. Hierna pakken ze hun fietsen en worden ze weer aangesproken door dezelfde groep jongeren. De jongens wilden weglopen met hun fietsen, maar wanneer ze langs de groep jongeren lopen wordt een van hen opeens geslagen. De jongen wordt meerdere keren geslagen en verliest uiteindelijk het bewustzijn. Hij gaat knockout. De groep jongeren rennen er hierna vandoor. De vraag is: wie zijn het?

Verdachte 1:

Tussen de 18 en 21 jaar oud
Lichte huidskleur
Droeg een donkere jas met witte kraag, spijkerbroek en zwart/witte gympen
Verdachte 2:

Tussen de 18 en 21 jaar oud
Lichte huidskleur
Rond de 1.80 meter lang
Donkerblond opgeschoren haar
Droeg een bordeaux rode jas of vest, spijkerbroek en zwart/witte gympen