Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Utrecht – Gewelddadige tieners overvallen snackbar

Op zaterdag 8 mei plegen twee jongens rond 21.10 uur een gewapende overval op een snackbar aan de Troosterhof in Utrecht. Daarbij loopt één van de medewerkers licht letsel op. Aanwezigen in de zaak komen de medewerkers te hulp, waarop de overvallers er zonder buit vandoor gaan.

Rond 21.00 uur zijn twee medewerkers aan het werk in de snackbar. Plotseling vallen twee jonge mannen de snackbar binnen. Eén van de mannen heeft een slagwapen bij zich en slaat ermee naar de medewerkers achter de toonbank. Hij eist geld. Eén van de medewerker krijgt klappen en loopt –naast de schrik- behoorlijke blauwe plekken op.


Aanwezigen in de zaak zien de overval gebeuren en schieten de medewerkers te hulp. Voor de overvallers komt dit onverwacht en zij schrikken ervan. Zonder buit verlaten ze de snackbar en vluchten in de richting van de Obbinklaan en Professor Jordanlaan. De medewerkers schakelen via 112 de politie in. Helaas zijn de daders dan al uit het zicht verdwenen.

Signalement
Hoewel er getuigen in de snackbar aanwezig zijn, hebben wij nog niet voldoende informatie om tot een goed beeld te komen. Daarom zoeken wij extra informatie en getuigen. Op basis van camerabeelden en getuigen hebben wij de volgende signalementen:

Verdachte 1:
-Jongen van rond 15-17 jaar en 1.75 meter lang
-Lichte huidskleur en donkerblonde haren
-Tenger postuur.
-De jongen droeg een donkerkleurige jas met een witte hoody met zwarte letters. Voor het gezicht droeg hij een blauw mondkapje. Ook droeg hij zwarte sportschoenen en een donkere sportbroek.

Verdachte 2:
-Jongen van rond 15-18 jaar en 1.85 meter lang
-Normaal postuur
-Lichte huidskleur, donker haar.
-Deze jongen droeg een donkerkleurige sportbroek. Opvallend is dat de kuit en zijkant van de sportbroek lichter van kleur was. Daarboven droeg hij een donkere jas en een zwarte hoodie op het hoofd. Voor het gezicht droeg hij een wit mondkapje.

Wie zijn het?

Zaaknummer:
2021142319

Boevenvangen_shop
binbin small