Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Twee minderjarigen gewond bij steekpartij in Spijkenisse

Bij een steekpartij in Spijkenisse zijn zondagavond laat twee minderjarigen gewond geraakt. Dat gebeurde op de Beurtschipper. Beide slachtoffers zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Er is nog niemand aangehouden.
De steekpartij vond rond elf uur plaats voor een portiek op de Beurtschipper. De slachtoffers, beiden inwoners van Spijkenisse, werden gestoken door een man die vervolgens de benen nam. Daarop renden de slachtoffers zelf richting de Groenewoudlaan. Aan de steekpartij zou een korte ruzie met de man vooraf zijn gegaan.
Bij aankomst van de hulpdiensten waren beide slachtoffers aanspreekbaar. Ze zijn overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.


Tijdens de zoektocht naar de dader werd ook ook een inval gedaan in een woning. Daarbij werden volgens bronnen zo’n vijftien cilinders met lachgas aangetroffen, maar geen verdachte. Volgens een getuige loopt er een bloedspoor van de woning waar de inval is gedaan naar de plek waar de slachtoffers zijn aangetroffen.
In de wijk Groenewoud in Spijkenisse waren de afgelopen jaren al meerdere steekpartijen. Het zou gaan om groepen jongeren die elkaar aanvallen met machetes. Het is nog onduidelijk wat zondagavond de aanleiding was voor de steekpartij en of er ook nu een kapmes in het spel was. Aan het steekincident zou een ruzie vooraf zijn gegaan, zeggen getuigen.

barbecuebarrel cool

pet flessen