Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Tilburg-Man met Plein-trui overvalt NY Pizza

Op zaterdag 8 september 2018, om ongeveer 21.40 uur in de avond, wordt een filiaal van New York Pizza aan de Korvelseweg in Tilburg overvallen.

Vanuit de richting van het Korvelplein komt een man lopen. Hij gaat de Korvelseweg over en gaat de New York Pizza in. In zijn rechterhand heeft hij vuurwapen. De richt hij op de medewerkster achter de balie. De overvaller gooit een donkerblauwe zak op de balie en zegt op dwingende toon: “maak die kassa open en doe het geld er in”. Dat gebeurt.

Hij rent vervolgens met zijn buit de winkel uit en steekt de Korvelseweg over, de Korveldwarsstraat in. Camera’s in de zaak hebben de overval geregistreerd.

Zaak: 2018212620
Datum: 08-09-2018
Plaats: Tilburg

Vragen
De man heeft een normaal postuur en was 1.70 a 1.75 m en draagt een opvallende lichtgrijze broek en vest met capuchon. Op de rug van de jas stond in grote zwarte letters “PLEIN” en er stond een doodshoofd op afgebeeld. Op de schouders stonden een 7 en een 8 (Plein 78 maakt deel uit van de kledinglijn die onder de merknaam Phillipp Plein wordt verkocht). Ook op de broek stond voor op het linker bovenbeen een doodshoofd en achterop het woord “PLEIN”. De overvaller droeg een cap met rode klep.