Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Tilburg-Gillende vrouw verjaagt overvallers

Gemaskerde overvallers met een hamer proberen een cafetaria in Tilburg te overvallen, maar gaan er snel vandoor als de eigenaresse begint te schreeuwen.

Hammertime

Op zondag 8 september rond 21.25 uur is de eigenaresse van cafetaria ’t Pleintje aan de Jupiterstraat in Tilburg, aan het werk. Zij hoort de deur open gaan en ziet twee personen naar binnen lopen. Een van de twee heeft een hamer vast en slaat daarmee hard op de toonbank, die daardoor beschadigd raakt. De vrouw ziet bij de ingang nog een derde persoon. Alle drie de overvallers dragen een masker, wit met zwart van kleur.

De vrouw ropet plotseling heel hard om de politie. De twee mannen / jongens draaiden zich om en verlaten de zaak. Ze renden in de richting van de Marsstraat. De man van de eigenaresse en haar zoon waren ook in de zaak op het moment van de overval.

Kort voor de overval, rond 21.00 uur, zag een getuige in de buurt van de cafetaria 3 jongens met hoodies staan. Een van hen had een opvallende witte fiets bij zich. Later zag zij ze richting Jupiterstraat lopen. En weer enige tijd later zag ze de drie jongens rennen en op een fiets springen. Ze fietsten toen weg in de richting van de Reitse Hoevenstraat. In de Marsstraat werd korte tijd later een masker terug gevonden en even verderop lag nog een masker op straat.