Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Soesterberg – Man wil voeten van jonge meisjes zien

We zijn op zoek naar een jonge man die op meerdere plekken de regio Utrecht aan meisjes vraagt of hij hun blote voeten mag fotograferen. Dat is strafbaar en valt in de categorie ‘inbreuk op de lichamelijke integriteit’. De man is in Soesterberg gefilmd door een bewakingscamera toen hij achter een meisje van 7 aanrende.

Pedicure

Dat gebeurde op woensdagavond 2 september rond 19.30 uur op de Christiaan Huygenslaan. Het 7-jarige meisje fietste na het spelen bij een vriendinnetje in de buurt naar huis. De man sprak haar aan en vroeg naar de weg. Hij vertelde haar dat hij pedicure is en vroeg of hij een foto mocht maken van haar blote voeten. Het meisje weigerde en fietste snel naar huis. Daar vertelde ze over het voorval aan haar ouders.

Op de foto rent de man achter een meisje aan in Soesterberg

Onderzoek

Bij de politie zijn meerdere soortgelijke meldingen binnengekomen uit IJsselstein, Nieuwegein en Gorinchem. In sommige gevallen hebben de meisjes gehoor geegeven aan het verzoek om een foto te maken van hun voeten. De signalementen die de meisjes en getuigen over de man geven, komen op sommige punten overeen. Het zou kunnen dat het in alle gevallen om dezelfde verdachte gaat. De vraag is uiteraard: wie is de man met de bijzondere wensen. Zijn acties zijn strafbaar.

Wie herkent de man? Bel een van de onderstaande nummers

barbecuebarrel cool