Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Sinterklaascadeaus gestolen op pakjesavond


Voor een gezin uit Nijmegen is pakjesavond uitgelopen op een grote teleurstelling. De tas met sinterklaascadeautjes, die als verrassing voor de deur was gezet, is door iemand gestolen. “We konden al geen Sinterklaas met mijn zus vieren, omdat mijn dochter nog in quarantaine zit. Mijn zus heeft een zoontje van 1 jaar en is verder alleen. Ze heeft het niet breed. Daarom besloten we een tas met cadeautjes voor de deur te zetten. Dan heeft zij wat extra’s”, meldt ze tegen GLD.

Sintcadeaus binnen een uur weg

Volgens de anonieme hulpsint had haar zus ook zelf haar cadeaus voor de deur gezet, samen met de buurvrouw. “Wij hebben de tas er rond 18.00 uur vanavond bijgezet en binnen een uur waren alle cadeaus weg.” Ook de presentjes van haar zus én de buurvrouw.

‘Dit is toch schandalig?’
De grote vraag is wie de cadeaus bij de Nijmeegse flat heeft meegenomen. De zus heeft nog wel een auto, met daarin twee vrouwen gezien. Op dat moment gingen er geen alarmbellen af, maar achteraf denkt zij dat deze vrouwen de tas en de andere cadeaus weleens meegenomen kunnen hebben.


pet flessen