Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Schiedam-Agressieve man schopt knieschijf in tweeën

Door totaal asociaal gedrag belandt een man in het ziekenhuis. Hij doet zelf niks verkeerd maar heeft de pech dat iemand ander zijn niet allemaal op een rijtje heeft. Ruim twee maanden later is hij nog steeds onder doktersbehandeling.

Het slachtoffer, die wordt vergezeld door zijn vrouw en baby, wil op vrijdag 1 februari om 22.30 uur zijn auto in de Schiedamse Nieuwstraat, in zijn privé-garage parkeren. Dat lukt niet omdat een auto de toegang blokkeert. Na herhaaldelijk claxonneren komt de eigenaar pas na twintig minuten aanzetten.

In plaats van zijn excuus aan te bieden begint de andere man de bestuurder van de auto uit te schelden. Er ontstaat onenigheid en de dader bedreigt het slachtoffer. Het lijkt met een sisser af te lopen, totdat de man en vrouw, na het wegzetten van hun auto, naar huis lopen en worden ingehaald door twee mannen. Zij slaan en schoppen de man.

Ook als het slachtoffer valt en het kniebot door zijn broek steekt, gaan ze door met slaan. Ze vluchten als een voorbijganger hen aanspreekt. Het slachtoffer loopt een gebroken knieschijf op. De daders staan op beeld.De ironie is dat dit allemaal in de Kreupelstraat gebeurt. Wie is de asociale agressieve man met zijn handlanger? Mogelijk zijn het vechtsporters. Tips welkom!