Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Scheveningen-Waar is Tyrece B.?

Het rechercheteam dat onderzoek doet naar het dodelijke steekincident op de Scheveningse Pier in augustus, is op zoek naar de 20-jarige Tyrece Raoul B. uit Amsterdam. Hij is tijdens het incident, waarbij de 19-jarige Rotterdammer Cennethson Janga om het leven kwam, op beelden te zien met een vuurwapen in zijn hand. De politie denkt dat hij zich schuilhoudt en maakt daarom zijn foto en naam openbaar.Een ruzie tussen twee groepen jonge mannen op de Pier leidt op maandag 10 augustus rond 18.30 uur tot het dodelijke steekincident. Er ontstaat grote paniek en mensen vluchten alle kanten op. Cennethson Janga, ook bekend onder zijn bijnaam Chuchu, is gestoken. Hij zakt bij de ingang van de Pier in elkaar. Agenten en ambulancepersoneel proberen hem nog te helpen, maar hij overlijdt even later in het ziekenhuis.


Kort na het steekincident houdt de politie twee verdachten aan: Amsterdammers van 20 jaar, die worden verdacht van doodslag in vereniging. Daarnaast is in het onderzoek een 17-jarige Rotterdammer aangehouden. Hij wordt verdacht van opruiing en openlijk geweld. Een vierde erdachte die is aangehouden, is een 19-jarige Rotterdammer, die wordt verdacht van openlijk geweld in vereniging.

Man met vuurwapen
Op beelden die zijn verspreid via social media, is een man met een vuurwapen te zien. Ook deze man wil de politie aanhouden als verdachte. Uit onderzoek blijkt dat het Tyrece Raoul B. uit Amsterdam is. De 20-jarige man staat ook bekend onder de namen Tyloose of TY. De politie denkt dat hij zich op dit moment schuilhoudt, en is op zoek naar informatie over zijn huidige verblijfplaats.

Tyrece is mogelijk in het bezit van een vuurwapen. Wie hem ziet of weet waar hij is, wordt daarom gevraagd hem niet zelf te benaderen, maar de politie te waarschuwen.