Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Rotterdam – Woning van ex afgeperste zakenman beschoten

Camerabeelden van een man die een woning aan het Zwaanshals onder vuur neemt. Daar wonen de ex-vrouw en de jonge kinderen van een zakenman die wordt afgeperst. Tijdens de aanslag is niemand in de woning aanwezig.
Op camerabeelden is te zien dat een man in de nacht van zondag 18 op maandag 19 september even voor 1.00 uur rondom de woning in Rotterdam-Noord opvallend gedrag vertoond. Hij loopt eerst langs de ingang van het complex. Dan keert hij om, zet een fiets recht en belt hij bij verschillende woningen aan. Maar niemand doet open.

Vervolgens probeert hij met een vuurwapen het glas van de toegangsdeur kapot te slaan zodat hij die kan openen. Doordat hij schrikt van een bewoner die wakker wordt van de herrie, verdwijnt hij even. Tien minuten later is hij terug. Hij slaagt erin binnen te komen en loopt via het trappenhuis naar het appartement op de vierde verdieping. Na de beschieting rent hij weg.
Gedurende de periode dat de man actief is, rijdt er een donkerkleurige VW Golf rondjes in de buurt. Mogelijk is de schutter in deze auto gestapt en is de bestuurder betrokken bij de schietpartij. Anders is hij een belangrijke getuige. Wie heeft er informatie over de verdachte en/of de VW Golf.

pet flessen

barbecuebarrel cool