Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Rotterdam-Waar is Silfano Monteiro?

UPDATE: Silfano is vandaag aangehouden. De arrestatie vond vanochtend in Limburg plaats.

De man op de op de foto is Silfano Monteiro. Hij ervan verdacht de Rotterdamse rapper Feis te hebben doodgeschoten. De broer van Feis raakte zwaargewond. De officier van justitie heeft 15000 euro uitgeloofd voor de tip die leidt tot de opsporing van Silfano.

De politie hield woensdagochtend in Limburg de 25-jarige Rotterdammer aan, die ervan wordt verdacht op 1 januari op de Nieuwe Binnenweg op Faissal Mssyeh en zijn broer te hebben geschoten. Faisal – beter bekend als rapper Feis- kwam om het leven, zijn broer raakte zwaargewond.

Direct na het schietincident op de eerste dag van 2019, startte de politie een groot onderzoek. Twintig rechercheurs werkten maandenlang hard aan de opsporing van de verdachte. In februari bracht de politie de identiteit van de vermoedelijke verdachte naar buiten. Sinds dinsdag stond hij op de nationale opsporingslijst.


In de vroege ochtend van Nieuwjaarsdag worden de twee broers, nadat ze aan de Nieuwe Binnenweg een café hebben verlaten, neergeschoten. De toedracht van de schietpartij is nog altijd onduidelijk.

Weet u meer over de verblijfplaats van de 25-jarige Silfano? Laat het de politie weten!