Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Rotterdam-Twee vrouwen en een man mishandelen 19-jarige vrouw

Een brute beroving in Rotterdam Prinsenland. Twee vrouwen en een man, mishandelen en beroven een 19-jarige Capelse. De verdachten zijn op diverse plekken gefilmd.

De vrouw wordt om 20.15 uur, vlakbij het Zadkine College en metrostation Schenkel, in de Prins Pieter Christiaanstraat, van achteren aangevallen. Ze valt op straat. De verdachten schoppen in haar rug en beuken in haar gezicht.

De straatrovers schreeuwen dat ze al haar spullen moet afgeven. Pas nadat ze is bedreigd met een mes, geeft de vrouw haar koptelefoon en handtas met inhoud.
Ondanks een mes op haar gezicht, schoppen en vuistslagen, houdt de hard gillende vrouw, haar telefoon zo stevig vast, dat de daders het opgeven en wegrennen.

De vrouw loopt een lichte hersenschudding, een kneuzing aan een rugwervel en verwondingen aan haar gezicht op. Ze begrijpt niet waarom het drietal dit heeft gedaan.

Heeft u tips? Bel dan met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Via WhatsApp kan ook op 06 -10 00 00 12.