Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Rotterdam-Trio overvalt COOP

Voor de tweede maal binnen een jaar is supermarkt Coop aan het Moermanskpad in Rotterdam doelwit van een overval. Ook dit keer is de buit klein, maar de impact op het personeel enorm.

Een jaar geleden ging het om één overvaller. Op woensdagavond 12 december 2018 zijn het twee, vermoedelijk jonge mannen en een vrouw, die de supermarkt in Rotterdam-Oosterflank beroven.

De vrouw blijft in de deuropening staan, zodat de electronische deur niet sluit. Eén van de mannen loopt naar een personeelslid, pakt hem vast en bedreigt hem met een vuurwapen. Ze doen een greep in de kassa en rennen vervolgens weg.

Omdat de meeste klanten pinnen en de 50 eurobiljetten direct via een gleuf in de kluis verdwijnen, zit er weinig in kas. De twee mannen dragen bivakmutsen en donkere kleding. De vrouw is donker getint en heeft rasta haar. De politie vermoedt dat er nog een vierde persoon bij de overval is betrokken. Van deze verdachte zijn geen beelden.

Heeft u tips? Bel dan met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Via WhatsApp kan ook op 06 -10 00 00 12.