Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Rotterdam – Terminator-overvaller slaat toe bij Dirk

De lange en brede overvaller van een Dirk supermarkt in Rotterdam-Hoogvliet neemt geen halve maatregelen. Hij heeft een shotgun bij zich waarmee hij direct bij binnenkomst een schot afvuurt in het plafond. Het lijkt op een scene uit The Terminator maar dan bij Dirk in Hoogvliet.

De twee personeelsleden die in de winkel aan de Akkerwinde bezig zijn, schrikken enorm. Eén 17-jarige medewerkster wordt gedwongen de kassa te openen. Als die leeg is loopt hij naar de servicebalie. Maar een 16-jarige medewerker lukt het niet om de kassa te openen.


Dus dwingt hij de andere medewerkster dit te doen. Als hij de inhoud van die kassa in zijn jas heeft gestopt steekt hij een arm in de lucht en roept hij ‘fijne avond verder’. Hij gaat er vandoor via de uitgang naast drogist Trekpleister.
De tengere maar breed gebouwde overvaller is tussen de 1 meter 90 en 2 meter lang. De man draagt witte latex handschoenen, een zwart bomberjack met capuchon, witte sokken en zwarte schoenen. Hij is tussen de 20 en 30 jaar oud. Wie heeft die avond rond het tijdstip van de overval iets bijzonders gezien of wie herkent de man? Bekijk ook de video:

barbecuebarrel cool