Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Rotterdam – Overvallers slaan eigenaar slijterij met hamer en glazen pot

Het is een wonder dat het slachtoffer van deze overval het kan na vertellen. Hij wordt namelijk op zijn hoofd geslagen met een klauwhamer en een glazen pot. De overvallers vertrekken zonder buit en laten het slachtoffer hevig overstuur en behoorlijk toegetakeld achter. De gewelddadige overvallers zijn door meerdere camera’s gefilmd.

De eigenaar van slijterij West aan de Schiedamseweg in Rotterdam staat op 11 februari omstreeks 20.30 uur achter de kassa. De overvallers lopen direct op hem af. Eén van de daders slaat de man meteen met de hamer. Maar de eigenaar verzet zich.
De tweede overvaller rukt het kassascherm van de toonbank en slaat vervolgens het slachtoffer met een glazen pot op zijn hoofd. Als tijdens de worsteling de eigenaar de capuchon van het hoofd van de man met de hamer trekt, is te zien dat hij rastahaar heeft.


Wie herkent de daders van de beelden? De man met de hamer heeft een donkere huidskleur. Hij draagt een zwarte gewatteerde jas met een capuchon over zijn hoofd, een zwarte trainingsbroek en een zwart mondkapje.
De andere overvaller heeft een licht getinte huidskleur. Ook hij heeft een donkere jas aan, een zwart mondkapje voor en zijn capuchon over zijn hoofd getrokken. Verder draagt hij een zwarte trainingsbroek met een witte bies aan de zijkanten van de broek.

barbecuebarrel cool