Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Rotterdam – Overvaller Primera vlucht per metro

Een overval midden in het centrum van Rotterdam en ook nog rond lunchtijd, een tijdstip dat het druk is. De gewapende overvaller gaat er vandoor met de dagopbrengst. Hij staat op beeld.

De Primera aan de Oude Binnenweg is het doelwit van de verdachte. Op donderdag 25 maart om ongeveer 12.40 uur loopt hij de zaak binnen. Hij bedreigt de medewerker achter de toonbank met een vuurwapen en dwingt hem mee te lopen naar de personeelsruimte.

Daar moet de medewerker de dagopbrengst afgeven en zegt dan dat hij dit noodgedwongen moet doen omdat hij schulden heeft. Vervolgens rent de verdachte met een donkerblauw Primera tasje de winkel uit richting metrostation Eendrachtsplein.

De politie heeft een deel van de vluchtroute van de man kunnen traceren. Zo stapt hij op metrostation Eendrachtsplein in een trein en verlaat die op metrostation Schiedam-Centrum. Daar gaat hij via de nooduitgang naar buiten.

De overvaller is ongeveer 1 meter 75 tot 1 meter 80 lang en hij heeft een licht getint uiterlijk. Hij is tussen de 20 en 25 jaar oud en hij spreekt goed Nederlands.

Die dag draagt hij een zwarte gewatteerde North Facejas, een zwart/grijze spijkerbroek en zwarte sneakers. Het wapen waarmee hij de medewerker bedreigt is zilverkleurig.

kado barrelkings