Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Rotterdam – Man(30) in borst geschoten bij woningoverval

Een mislukte woningoverval met forse gevolgen voor de 30-jarige bewoner. Hij wordt niet alleen bedreigd met een vuurwapen en een mes, maar ook geschopt en geslagen en in zijn borst geschoten. Het slachtoffer overleeft het geweld. De politie is op zoek naar de overvallers.


In de nacht van donderdag 5 op vrijdag 6 mei rond 00.30 uur, kort nadat twee vrouwen een woning aan de Langenhorst hebben verlaten, dringen vijf mannen het flatgebouw in Rotterdam-Zuidwijk binnen. Even later overvallen drie van hen dezelfde woning. De andere twee staan op de uitkijk. De bewoner en een vriend, die bij hem op bezoek is, worden direct bedreigd met een vuurwapen, mes en machette. De bewoner wordt ook met het vuurwapen geslagen.

Een verdachte vlucht met de machete in zijn hand

De overvallers eisen geld en sieraden en ze doorzoeken de woning. Plotseling schiet een overvaller. De bewoner wordt geraakt. Klaarblijkelijk schrikken de andere twee daarvan en ze rennen omstreeks 00.39 uur de woning uit zonder buit. Vervolgens is op camerabeelden te zien dat de in totaal vijf mannen haastig het flatgebouw verlaten.
Herkent u één of meerdere overvallers? Laat het weten.