Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Rotterdam – Man schiet na ruzie in Albert Heijn

Wat de precieze aanleiding was, is nog onduidelijk. Toch loopt begin september een woordenwisseling tussen twee groepen in een filiaal van Albert Heijn in Rotterdam-Rubroek helemaal uit de hand. Buiten escaleert de situatie en wordt er geschoten. Bureau Rijnmond besteedt er donderdag aandacht aan.
Twee personen (17 en 19 jaar) raken lichtgewond bij de beschieting en worden door ambulancepersoneel ter plekke behandeld. Het is een wonder dat hun verwondingen niet ernstiger zijn en dat er niet meer personen door kogels zijn geraakt. Immers, op het moment van de schietpartij waren nog volop klanten die de supermarkt in- en uitlopen aanwezig.

Alles speelt zich af op maandagavond 5 september rond 20:15 uur en voor de supermarkt aan de Goudse Rijweg. Beide mannen worden nog gezocht.

De man die schoot is gefilmd in de supermarkt en daarbuiten, waar de ruzie ontaardt. Hij wordt verdacht van poging tot doodslag. De man heeft die avond een blauw shirt en witte sokken aan. Hij loopt op badslippers en draagt een Louis Vuittontasje om zijn schouders. Wie herkent hem?


Bel met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000

pet flessen