Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Rotterdam – Man pint met pas van overleden Daniël Dutina

De politie krijgt een melding dat een man bewusteloos in een woning in de Rotterdamse Zaagmolenstraat ligt. Bij aankomst blijkt de man te zijn overleden en de omstandigheden in de woning zijn voor de politie aanleiding om de zaak in onderzoek te nemen. Er was veel geweld gebruikt en zijn bankpas was verdwenen. Die pas is na zijn dood gebruikt door een opvallende man. Van deze man is beeld. Wie is hij?


De melding komt op maandagochtend 13 juni om 8.15 uur bij de politie binnen. Al snel wordt duidelijk dat de overleden man de 51-jarige Daniël Dutina uit Rotterdam is. Ook is inmiddels bekend dat de man op die maandag rond 0.30 uur nog een avondwinkel aan de Bergweg heeft bezocht en dat hij is gesignaleerd in de Gerard Scholtenstraat en op het Pijnackerplein.

Maar wat er zich precies in de woning heeft afgespeeld is nog onduidelijk. Daarom is de politie op zoek naar personen die tijdens de vroege uren van 13 juni iets verdachts hebben gezien. En wie dus de man is die pint met de pas van Dutina.

barbecuebarrel cool