Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Rotterdam – Man overvalt twee winkels in winkelcentrum

Twee gewapende overvallen op winkels in het Rotterdamse winkelcentrum Het Lage Land. En het gaat waarschijnlijk om dezelfde dader. Hij maakt tweemaal een geldbedrag buit.

De eerste overval is op donderdag 10 december op slijterij Dirck lll omstreeks 17.30 uur. Tijdens deze overval bedreigt hij de 21-jarige kassamedewerker met een vuurwapen. Binnen 24 uur wordt er een verdachte aangehouden, maar hij blijkt niet de dader.

Op zondag 20 december om circa 17.20 uur wordt drogisterij Kruidvat op hetzelfde Marinus Bolkplein overvallen. Dit keer richt de dader niet alleen zijn vuurwapen op de cassière, maar ook op enkele klanten. Korte tijd later wordt er een 19-jarige Capellenaar aangehouden, maar ook hij blijkt niets met de overvallen te maken te hebben.

Na het bekijken van de camerabeelden concludeert de politie dat het gaat om dezelfde dader. De overvaller is tussen de 19 en 25 jaar oud, ongeveer 1 meter 75 lang en hij heeft een slank postuur. Hij draagt een zwarte Northface-jas, een zwarte broek en opvallend genoeg één witte handschoen. Om te voorkomen dat de overvaller voor de derde keer toeslaat worden nu beelden van hem getoond. Wie is het? Bekijk ook de video: