Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Rotterdam – Man mishandelt en berooft vrouw als zij niet met hem wil praten

Een brutale en gewelddadige mishandeling midden in winkelcentrum Zuidplein in Rotterdam. Een vrouw raakt daarbij gewond en moet worden behandeld in het ziekenhuis. Bovendien gaat de dader ervandoor met haar telefoon.


Het 32-jarige slachtoffer is op woensdagmiddag 6 juli 2022 nietsvermoedend aan het winkelen bij H&M. Plotseling wordt ze aangesproken door een voor haar onbekende man. De vrouw geeft op vriendelijke wijze aan dat ze geen zin heeft in een gesprek en loopt de winkel uit.
De man volgt haar en ze maakt opnieuw duidelijk niet geïnteresseerd te zijn. Dan wordt de man plotseling agressief. Hij slaat de vrouw in het gezicht en trapt tegen haar been. De vrouw verdedigt zich. Een omstander komt tussenbeide en de gewelddadige man lijkt weg te lopen richting McDonald’s. Maar hij keert om en slaat en trapt de vrouw opnieuw. Bovendien pakt hij haar bij de keel en drukt haar tegen een winkelruit aan. Tijdens de worsteling steelt hij haar mobiele telefoon. Vervolgens vlucht hij. Wie is hij? Laat het weten!

pet flessen