Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Rotterdam – Man geslagen met honkbalknuppel bij tankstation

Een man raakt zeer ernstig gewond, nadat hij door vermoedelijk twee bekenden bij een Rotterdams tankstation wordt mishandeld.

Het slachtoffer wordt in elkaar geslagen en als hij op de grond ligt niet alleen in zijn gezicht geschopt, maar zijn hoofd wordt ook bewerkt met een honkbalknuppel. De man loopt onder meer een schedelbasisfractuur op en krijgt diverse hersenbloedingen. De daders zijn gefilmd.

De twee verdachten komen op zaterdag 3 oktober rond 20.10 uur in een donkerblauwe auto aanrijden bij tankstation Argos aan de Colosseumweg vlakbij de Kuip. Het slachtoffer loopt samen met zijn vriendin het tweetal tegemoet. Ze praten met elkaar bij de pomp en in de shop en daar doet het slachtoffer vervelend tegen het personeel.

Als ze naar buiten lopen slaat de stemming onder het viertal om. Er ontstaat een vechtpartij, die gesust lijkt te worden, maar toch weer oplaait. Dan pakt de donker getinte ongeveer 20-jarige verdachte een honkbalknuppel uit de achterbak van de auto en mishandelt het slachtoffer daarmee.

Deze donker getinte man draagt een witte beige muts met zwart logo, een donkere jas, een grijze broek en grijze schoenen. De andere getinte verdachte heeft krullend haar en wordt ook 20 jaar oud geschat. Deze man heeft een zwarte broek met witte opdruk, een blauwe bodywarmer en een lichtblauw shirt aan.
Herkent u ze?

barbecuebarrel cool