Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Rotterdam – Man met mes overvalt Dirk

Een man die nog even vlak voor sluitingstijd sigaretten wil kopen, ontpopt zich als een overvaller. Hij gaat er vandoor met een kassalade.

Supermarkt Dirk van den Broek in Rotterdam-Centrum, heeft naast de in- en uitgang aan de Goudsesingel er ook eentje aan de Herman Robberstraat. En op die laatstgenoemde plek wordt, ondanks dat er al is begonnen met afsluiten en de deuren dicht zijn, een man binnengelaten, die nog even sigaretten wil kopen.

De verdachte loopt ook naar de servicebalie, maar bedreigt de medewerkster daar met een mes. Zij schrikt enorm en rent weg. Daarop springt de man over de balie, rukt de kassalade los en vlucht ook weer via de Herman Robberstraat.

Er zijn beelden van hem, maar om herkenning te voorkomen heeft de dader een capuchon over zijn hoofd getrokken. Ook draagt hij een zwart mondkapje. Duidelijk is wel dat hij een licht getinte huidskleur heeft. Hij draagt een lange donkerblauwe jas, een lichte spijkerbroek en zwarte schoenen. Wie weet wie het is? Bekijk ook de video:

Boevenvangen_shop
binbin small