Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Rotterdam – Man beroofd van kleding

Een man wil met zojuist gekochte kleding naar zijn woning lopen, maar hij wordt plotseling belaagd door twee mannen. Ze bedreigen hem en het slachtoffer krijgt een klap. Ondanks dat voorkomt hij wel dat de mannen er met alle kleding vandoor gaan.

Het slachtoffer parkeert op dinsdag 26 april om ongeveer 17.30 uur zijn auto in de Rotterdamse Bellevoysstraat, een zijstraat van de 1e Middellandstraat. Hij pakt een tas en een doos met kleding van de achterbank en loopt richting zijn woning. Dan ziet hij vanachter een busje een man op hem afkomen, die hem bedreigt met een vuurwapen.

Het slachtoffer wil weglopen, maar dat lukt niet omdat een andere man ineens naast hem staat. Het slachtoffer verzet zich. Maar na een klap in zijn nek slaagt één van de verdachten erin de kledingdoos te bemachtigen. Het slachtoffer rent nog achter de twee berovers aan, maar als er opnieuw een vuurwapen op hem wordt gericht, geeft hij op. Hij ziet het duo wegrijden in vermoedelijk een Volkswagen Golf.

De verdachte met het vuurwapen is inmiddels aangehouden. Het is een 33-jarige man zonder vast woon- of verblijfplaats. De verdachte, die met de doos vlucht wordt nog gezocht. Omdat hij duidelijk herkenbaar is gefilmd hoopt de politie dat hij wordt herkend. De man is tussen de 25 en 30 jaar oud en hij draagt een donker trainingspak. Verder heeft hij een donkere huidskleur, een bol gezicht en een sikje.

binbin small